Apenheul verzamelt veren voor Afrikaanse stam

APELDOORN – De Apenheul kreeg een poosje terug een hele bijzondere vraag van een humanitaire organisatie: “Zijn er nog veren van de Abessijnse hoornraaf waarmee stammen in Burkino Faso traditionele maskers kunnen versieren? De tooien beginnen namelijk te slijten.”




Apenheul verovert Jul de Torenmuis

APELDOORN – Afgelopen week was er een ware vete gaande tussen de Apenheul en pretpark Koningin Juliana Toren. Het pretpark had aan het begin van de week een beeld van Jul de Torenmuis op de rotonde aan de J.C. Wilslaan in Apeldoorn geplaatst. De Apenheul heeft vervolgens als 1-aprilgrap Jul de Torenmuis een nachtelijke rondleiding […]




Met korting naar de Apenheul!

APELDOORN – Je kan dit seizoen met korting naar de Apenheul! In de Apenheul is op het moment van alles te beleven. Er zijn bijvoorbeeld baby-aapjes geboren.




Apenheul opent YouTube kanaal

APELDOORN – De Apenheul in Apeldoorn wil meer interactie met de bezoekers en daarom kan je vanaf eind deze maand YouTube filmpjes kijken op de homepage van de Apenheul, het kanaal krijgt hier namelijk een vaste plek.




Nieuwe ontwikkelingen in Koningin Juliana Toren

Jul de Torenmuis zit niet stil. Momenteel is de bekende muis van Koningin Juliana Toren namelijk druk bezig met de nieuwe botsauto hal. Bovenop deze hal zou een glijbanen-hal komen maar dit project is nog even uitgesteld in verband met vergunningen.




Welkom op de website van Apeldoorn-055.nl

APELDOORN – De website Apeldoorn-055.nl wordt de komende tijd steeds verder uitgebreid met alle Apeldoorn informatie.