Op Apeldoorn-055.nl vind je alle informatie over de omgeving van Apeldoorn. Zoals campings, hotels, vakantieparken bezienswaardigheden en natuurlijk Koningin Juliana Toren. Als vakantiebestemming is Apeldoorn in trek zowel voor dagtochten als voor een langer verblijf. De hotels, campings, vakantieparken in de omgeving van Apeldoorn zijn fraai gesitueerd.

 

Koningin Juliana Toren

Koningin Juliana Toren

In familiepretpark Koningin Juliana Toren geniet je van meer dan 50 attracties. Er is bijvoorbeeld een spannende achtbaan, een gigantisch reuzenrad en de glijbanen Jul’s Bat Mouse vlucht. Hoewel de Juliana Toren vooral op kinderen is gericht, vermaken ook de ouders zich goed. Niemand is te oud voor een ritje in de Carrousel en in de restaurants is een gratis kopje koffie of thee verkrijgbaar.

> Ga naar: Koningin Juliana Toren


 

Apenheul

Apenheul

Om allerlei verschillende apen in het echt tegen te komen hoef je niet meer naar Afrika, Zuid-Amerika of Azië. Bij dierentuin Apenheul in Apeldoorn lopen er heel veel verschillende soorten apen los rond. En kan je zelf lekker klimmen en ravotten in de speeltuinen met vele glijbanen. Of slinger en klim aan de touwen. In dit dierenpark kan je je helemaal laten gaan, net als de apen.

> Ga naar: Apenheul


 

Hotel Apeldoorn

Hotel Apeldoorn

Overnachten in de omgeving Apeldoorn? Kijk dan eens bij de hotels die wij voor je op een rijtje hebben gezet. Vanuit elk hotel kan je de prachtige omgeving van Apeldoorn ontdekken. De stad zelf is een gezellige winkelstad, waar je ook lekker op een terrasje kan zitten. Natuurliefhebbers zijn in no-time in de Veluwe. Je kan hier prachtige wandelingen maken. Een bezoekje aan Attractiepark Koningin Juliana Toren en de Apenheul mag ook niet ontbreken! In de Apenheul klimmen en klauteren meer dan 400 apen tussen de bezoekers.

> Ga naar: Hotel in Apeldoorn